Ons enthousiaste

leefstijl team

2
Bojoura
Leefstijlcoach en slaapcoach

Bojoura (we noemen haar ook wel Bo) is leefstijlcoach en slaapcoach. Je komt haar vast tegen bij de groepsworkshops, want dit is wat zij heel graag doet! Dan staat ze klaar met een overdosis aan enthousiasme om je op weg te helpen naar een gezonde leefstijl. Ook het individueel coachen doet zij graag. Ze heeft veel kennis in huis en heeft zich gespecialiseerd in het onderwerp slaap. Bo is handbalster en houdt van gezelligheid.

Yasmin is sinds het eerste uur betrokken bij het leefstijlprogramma en is één van de vaste gezichten. Tijdens het spreekuur richt zij zich vooral op leefstijlveranderingen. Yasmin is altijd heel betrokken. ‘Ik vind het mooi om te zien dat kleine aanpassingen in de leefstijl, zulke goede resultaten kunnen geven, ook op langer  termijn’. Yasmin staat zowel op Texel als in Den Helder en Julianadorp voor je klaar!

10
Yasmin
Diëtist en leefstijlcoach
6
Tamara
Diëtist en leefstijlcoach

Tamara is onze Texelse diëtist & leefstijlcoach. Geboren en getogen op het eiland en een bekend gezicht bij de groepsworkshops. Ze heeft al vele mensen op weg geholpen naar een gezonde leefstijl en doet dit nog altijd met passie. Tamara is moeder van twee spruitjes en in de zomer is ze het liefste op het Texelse strand te vinden.

Dit is onze enthousiaste collega Iris! Je komt Iris tegen op het spreekuur in Schagen, Anna Paulowna en Julianadorp. Iris ziet het als een uitdaging om je op weg te helpen naar een gezonde leefstijl en heeft daarnaast veel medische kennis over o.a. diabetes, reuma en maag- darmklachten. Iris begeleid ook heel graag kindjes met alle hulpvragen rondom voeding en leefstijl.

Iris dietist en leefstijlcoach kinderen, gli, afvallen, coaching, schagen, anna paulowna, julianadorp
Iris
Diëtist & Leefstijlcoach
1
Simone
Diëtist en leefstijlcoach

Simone is diëtist in Den Helder. Ze staat voor iedereen klaar en helpt je graag op weg naar een gezonde leefstijl. Je komt haar zowel bij de individuele coaching als bij de workshops tegen. Wij noemen Simone vaak ons blije ei in het team! In de weekenden waait ze graag uit bij haar familie op Terschelling!

Esther is diëtist & leefstijlcoach met een grote passie voor voeding. Zij houdt van koken en het maken van recepten. Je kent haar vast van de workshop etiketten lezen en de kookworkshops. Als er workshops worden georganiseerd rondom de bloembollenvelden, heeft zij hier vaak ook iets mee te maken. Want ze houdt van bloemen! Moeder van twee spruitjes en sinds het begin betrokken bij het leefstijlprogramma.

8
Esther
Diëtist en leefstijlcoach
GLI leefstijlprogramma afspraak maken, aanmelden, vragen, meer weten
Sabrina, Lizet en Juliet
Team Planning & Organisatie

Sabrina, Lizet en Juliet van team Planning & Organisatie weten alles te vertellen over het leefstijlprogramma. Zowel op de voorgrond als op de achtergrond zijn ze onmisbaar. Ze leggen je graag uit wat het programma voor jou kan betekenen. Bel je ons op dan krijg je 1 van deze toppers aan de telefoon. Je mag ook het contactformulier invullen dan nemen ze contact met jou op!

2
Bojoura
Leefstijlcoach en slaapcoach

Bojoura (we noemen haar ook wel Bo) is leefstijlcoach en slaapcoach. Je komt haar vast tegen bij de groepsworkshops, want dit is wat zij heel graag doet! Dan staat ze klaar met altijd weer een overdosis aan enthousiasme om je op weg te helpen naar een gezonde leefstijl. Ook het individueel coachen doet zij graag. Ze heeft veel kennis in huis en heeft zich gespecialiseerd in het onderwerp slaap. Bo is onze handbalster en houdt van gezelligheid.

10
Yasmin
Diëtist en leefstijlcoach

Yasmin is sinds het eerste uur betrokken bij het Leefstijlprogramma en is één van de vaste gezichten. Tijdens het spreekuur richt zij zich vooral op leefstijlveranderingen. Yasmin is altijd heel betrokken. ‘Ik vind het mooi om te zien dat kleine aanpassingen in de leefstijl die op de langere termijn vol te houden zijn, zulke goede resultaten kunnen geven’.  Yasmin staat zowel op Texel als in Den Helder en Julianadorp voor je klaar!

6
Tamara
Diëtist en leefstijlcoach

Tamara is onze Texelse diëtist & leefstijlcoach. Geboren en getogen op het eiland en een bekend gezicht bij de groepsworkshops. Ze heeft al vele mensen op weg geholpen naar een gezondere leefstijl en doet dit altijd met passie. Moeder van twee spruitjes en in de zomer het liefste op het Texelse strand te vinden.

12
Andrea
Diëtist & Leefstijlcoach

Andrea zie je geregeld bij de groepsworkshops! Dit is onze enthousiaste en gezellige collega, wie je herkent aan haar Vlaamse accent. Andrea weet veel over voeding en is groot voorstander van de anti-dieet cultuur. We noemen dit ook wel intuïtief eten. Luister naar jezelf, creëer bewustzijn en eet vooral met smaak! We wijzen niet met een vinger wat je niet mag eten, maar kijken juist naar lekker en gezond eten wat bij jou past. Andrea houdt van koken en geeft graag tips!

1
Simone
Diëtist en leefstijlcoach

Simone is diëtist & leefstijlcoach in Den Helder. Ze staat voor iedereen klaar en helpt je graag op weg naar een gezonde leefstijl. Je komt haar zowel bij de individuele coaching als bij de workshops tegen. Wij noemen Simone vaak ons blije ei in het team! In de weekenden waait ze graag uit bij haar familie op Terschelling!

8
Esther
Diëtist en leefstijlcoach

Esther is diëtist & leefstijlcoach met een grote passie voor voeding. Zij houdt van koken en het maken van recepten. Je kent haar vast van de workshop etiketten lezen en de kookworkshops. Als er workshops worden georganiseerd rondom de bloembollenvelden, heeft zij hier vaak ook iets mee te maken. Want ze houdt van bloemen! Moeder van twee spruitjes en sinds het begin betrokken bij het Leefstijlprogramma.

4
Linda
Organisatie & planning

Linda zorgt voor veel organisatie rondom het Leefstijlprogramma. Heb je vragen over het programma of over jouw afspraken? Dan ben je bij Linda aan het juiste adres! Bel je ons op, grote kans dat je Linda of Sabrina treft. Moeder van twee spruitjes en in haar vrije tijd is zij graag buiten aan het hardlopen of wandelen.

Gezonde leefstijl
Sabrina
Organisatie & planning

Sabrina weet veel te vertellen over het Leefstijlprogramma, zij legt je graag uit wat dit programma voor jou kan betekenen. Ook zorgt ze voor het maken van afspraken en de administratie op de achtergrond. Bel je ons op, grote kans dat je Sabrina of Linda treft. Moeder van een spruitje en ze gaat graag met het gezin op pad!

Gezonde leefstijl
Lizet
Organisatie & planning

Lizet is onze collega op de planning & organisatie. Zij doet vooral werk op de achtergrond, maar is voor het Leefstijlprogramma onmisbaar. Daarom krijgt Lizet hier een plekje op de voorgrond. Ze woont op Texel en is graag buiten met haar paard!

Ik doe mee!