Hoi collega,

Leuk dat je op de website van ons leefstijlprogramma kijkt. We staan altijd open om samen te werken. De kracht van het leefstijlprogramma is de grote sociale kaart. Help je mee om de GLI voor iedereen met een BMI van 25+ mogelijk te maken?

 

We vinden het fijn om nader kennis te maken, bericht ons hier gerust over. Dit kan telefonisch of we komen gezellig even langs. Dan kunnen we uitleggen wat het GLI leefstijlprogramma inhoudt en hoe je hierop kan aanhaken.

 

Wil je verwijsblokken of flyers ontvangen vul dan even het contactformulier in dan komen we ze graag weer langsbrengen.

 

Samen maken we de Kop van Noord-Holland gezonder!

Hoi collega,

leuk dat je op de website van het GLI Leefstijlprogramma kijkt. We staan altijd open voor samenwerken. De kracht van het Leefstijlprogramma is de grote sociale kaart. Doe je mee om de GLI aan te bieden ter ondersteuning naar een gezonde leefstijl?

 

We vinden het fijn om nader kennis te maken, bericht ons hier gerust over. Dit kan telefonisch of we komen gezellig even langs. Dan kunnen we uitleggen wat het GLI programma inhoud en hoe je hierop kunt aanhaken.

 

Wil je graag verwijsblokken of flyers ontvangen? Vul dan het formulier in, dan doen we deze vandaag nog op de post of brengen we ze deze week even persoonlijk langs.

 

Samen maken we de Kop van Noord-Holland gezonder!

Aanvragen

    Aanvragen