Locaties

Dietist en Leefstijl Schagen, dieet, afvallen, bewegen, slapen, ontspannen

Schagen

 

In Schagen ben je welkom in ons eigen leefstijlcentrum. Je kan hier terecht voor 1 op 1 coaching op het gebied van voeding, beweging, ontspanning en slaap en we organiseren hier ook de groepsworkshops voor het GLI leefstijlprogramma.

Het leefstijlcentrum ligt centraal gelegen in Schagen. Je kan gratis parkeren voor de deur.

 

Bezoekadres:
Dorpen 24 1741 EE

Den Helder

 

In Den Helder draait Diëtist & Leefstijl spreekuur bij Fysiotherapie Stadshart, Huisartspraktijk Jacobs, fysiotherapie Soembastraat, FysioHolland, Fysiotherapie Marsdiep, Huisartsenpraktijk Den Helder Samen Gezond en in Quelderduyn.

 

Bezoekadressen:
Madurastraat 2-4 1781 DS
Bernhardplein 76B 1781 HK
Molenstraat 115 1781 NL
Sportlaan 32A 1782 NC
Soembastraat 83A 1782 SM
Marsdiepstraat 125 1784 AC
Geulstraat 11 1784 DH
Schootenweg 2C 1785 LV

Dietist en Leefstijl Julianadorp gratis leefstijlprogramma GLI dieet, afvallen, beweging, ontspannen en slaap
Dietist en Leefstijl Den Helder dieet, afvallen, bewegen, slapen, ontspannen

Julianadorp

 

In Julianadorp draaien we spreekuur bij Fysiotherapie Julianadorp en Classic Gym.

 

Bezoekadressen: 
Loopuytpark 12 1787 AE
Meester Tigchelaarstraat 1 1787 BA

Callantsoog

 

In Callantsoog draait Diëtist & Leefstijl Slim Fit wekelijks spreekuur bij huisarts Beekveld in huisartsenpraktijk Callantsoog.

 

Bezoekadres:
Jewelweg 8C 1759 HA

Callantsoog Dietist en Leefstijl afvallen, dieet, voeding, beweging, gratis leefstijlprogramma
Anna Paulowna Dietist en Leefstijl afvallen, gratis leefstijlprogramma, eten, dieet, beweging, sportaanbod

Anna Paulowna

 

In Anna Paulowna draaien we spreekuur bij de praktijk van Groustra Fysiotherapie.

 

Bezoekadres:
Dominee Pareaulaan 16 1761 CC

Breezand

 

Diëtist & Leefstijl Slim Fit is in Breezand gevestigd op Ceresplein 1. Je kunt gratis parkeren op de grote parkeerplaats midden op het Ceresplein. Je loopt via het ZAP sportcomplex het pad op en ziet aan je rechterhand het bordje van Dietist & Leefstijl.

 

Bezoekadres:
Ceresplein 1 1764 HD

Breezand Dietist en Leefstijl gratis gli leefstijlprogramma, leefstijlcoach, afvallen, dieet, beweging
Texel dietist en leefstijl gratis gli leefstijlprogramma, dieet, afvallen, voeding, fitter worden

Texel

 

Op Texel zijn we te vinden in het multidisciplinaire behandelcentrum Therapie Wolf en bij Lust for Sport.

Bezoekadressen:
Jonkerstraat 6 1791 GN Den Burg
Bernhardlaan 172B 1791 XJ Den Burg

2
Bojoura
Leefstijlcoach en slaapcoach

Bojoura (we noemen haar ook wel Bo) is leefstijlcoach en slaapcoach. Je komt haar vast tegen bij de groepsworkshops, want dit is wat zij heel graag doet! Dan staat ze klaar met altijd weer een overdosis aan enthousiasme om je op weg te helpen naar een gezonde leefstijl. Ook het individueel coachen doet zij graag. Ze heeft veel kennis in huis en heeft zich gespecialiseerd in het onderwerp slaap. Bo is onze handbalster en houdt van gezelligheid.

10
Yasmin
Diëtist en leefstijlcoach

Yasmin is sinds het eerste uur betrokken bij het Leefstijlprogramma en is één van de vaste gezichten. Tijdens het spreekuur richt zij zich vooral op leefstijlveranderingen. Yasmin is altijd heel betrokken. ‘Ik vind het mooi om te zien dat kleine aanpassingen in de leefstijl die op de langere termijn vol te houden zijn, zulke goede resultaten kunnen geven’.  Yasmin staat zowel op Texel als in Den Helder en Julianadorp voor je klaar!

6
Tamara
Diëtist en leefstijlcoach

Tamara is onze Texelse diëtist & leefstijlcoach. Geboren en getogen op het eiland en een bekend gezicht bij de groepsworkshops. Ze heeft al vele mensen op weg geholpen naar een gezondere leefstijl en doet dit altijd met passie. Moeder van twee spruitjes en in de zomer het liefste op het Texelse strand te vinden.

12
Andrea
Diëtist & Leefstijlcoach

Andrea zie je geregeld bij de groepsworkshops! Dit is onze enthousiaste en gezellige collega, wie je herkent aan haar Vlaamse accent. Andrea weet veel over voeding en is groot voorstander van de anti-dieet cultuur. We noemen dit ook wel intuïtief eten. Luister naar jezelf, creëer bewustzijn en eet vooral met smaak! We wijzen niet met een vinger wat je niet mag eten, maar kijken juist naar lekker en gezond eten wat bij jou past. Andrea houdt van koken en geeft graag tips!

1
Simone
Diëtist en leefstijlcoach

Simone is diëtist & leefstijlcoach in Den Helder. Ze staat voor iedereen klaar en helpt je graag op weg naar een gezonde leefstijl. Je komt haar zowel bij de individuele coaching als bij de workshops tegen. Wij noemen Simone vaak ons blije ei in het team! In de weekenden waait ze graag uit bij haar familie op Terschelling!

8
Esther
Diëtist en leefstijlcoach

Esther is diëtist & leefstijlcoach met een grote passie voor voeding. Zij houdt van koken en het maken van recepten. Je kent haar vast van de workshop etiketten lezen en de kookworkshops. Als er workshops worden georganiseerd rondom de bloembollenvelden, heeft zij hier vaak ook iets mee te maken. Want ze houdt van bloemen! Moeder van twee spruitjes en sinds het begin betrokken bij het Leefstijlprogramma.

4
Linda
Organisatie & planning

Linda zorgt voor veel organisatie rondom het Leefstijlprogramma. Heb je vragen over het programma of over jouw afspraken? Dan ben je bij Linda aan het juiste adres! Bel je ons op, grote kans dat je Linda of Sabrina treft. Moeder van twee spruitjes en in haar vrije tijd is zij graag buiten aan het hardlopen of wandelen.

Gezonde leefstijl
Sabrina
Organisatie & planning

Sabrina weet veel te vertellen over het Leefstijlprogramma, zij legt je graag uit wat dit programma voor jou kan betekenen. Ook zorgt ze voor het maken van afspraken en de administratie op de achtergrond. Bel je ons op, grote kans dat je Sabrina of Linda treft. Moeder van een spruitje en ze gaat graag met het gezin op pad!

Gezonde leefstijl
Lizet
Organisatie & planning

Lizet is onze collega op de planning & organisatie. Zij doet vooral werk op de achtergrond, maar is voor het Leefstijlprogramma onmisbaar. Daarom krijgt Lizet hier een plekje op de voorgrond. Ze woont op Texel en is graag buiten met haar paard!

Ik doe mee!