Kom binnen en neem een kijkje in onze keuken

Wat is het recept voor een gezonde Leefstijl? Wat gebeurt er binnen het gratis leefstijlprogramma? En het hoofdingrediënt: wat past bij jou?

 

Eerst kom je bij ons voor een persoonlijk intakegesprek. Daarin bespreken we samen wat je graag zou willen veranderen aan je leefstijl en hoe we hier naar toe kunnen werken. Naast de individuele begeleiding bieden we ook groepsworkshops aan. De workshops zijn vaak op locatie, zo ontmoet je mede deelnemers, dat is gezellig! Maar je kan er ook voor kiezen om de workshops online te volgen.

 

We proberen te zorgen voor een inspirerende omgeving, verspreid door de gehele kop van Noord-Holland. Het liefste gaan we naar buiten. Motivatieworkshops tussen de tulpenbloemen op het land, workshop slaap tussen de lammetjes of een kennismakingsworkshop in de tuinkas. Maar we zijn ook regelmatig te vinden in het bos, de duinen en op het strand.

Twee jaar lang mag je gebruik maken van het gratis leefstijlprogramma. Naast de groepsbijeenkomsten begeleiden we je ook individueel op weg naar een gezonde leefstijl.

 

Om alvast een  indruk te krijgen van alle mogelijkheden geven we graag het recept van ons leefstijlprogramma prijs. Zoals een goede kok beaamd ‘een recept volg je met passie, maar je geeft het zelf een twist’.

 

De workshops zijn iedere keer weer vernieuwend en worden aangepast aan het seizoen. Hier zie je foto’s van allerlei workshops van de afgelopen periode.

 

Onze basis ingrediënten van het leefstijlprogramma zijn: gezonde voeding, gezellig bewegen, beter slapen, minder stress en uiteraard een vleugje ontspanning. Tip van onze kok: lekker veel variëren!

Kom binnen en neem een kijkje in onze keuken

Want wat is nu eigenlijk het recept voor een gezonde Leefstijl? Wat gebeurt er binnen het Leefstijlprogramma? En het hoofdingrediënt: wat past bij jou?

 

Eerst kom je bij ons op persoonlijk intakegesprek. Daarin bespreken we samen wat je graag zou willen veranderen en hoe we hier naar toe gaan werken. Naast de individuele begeleiding bieden we ook groepsworkshops aan. Deze zijn heel gevarieerd en je bepaalt zelf of de workshop bij jou past. De workshops zijn vaak op locatie, zo ontmoet je mede deelnemers, dat is gezellig! Maar er zijn ook online workshops.

 

We proberen te zorgen voor een inspirerende omgeving, verspreid door de gehele kop van Noord-Holland. Het liefste gaan we naar buiten. Workshop motiveren tussen de tulpenbloemen op het land, workshop slaap tussen de lammetjes, een kennismakingsworkshop in de tuinkas. Maar we zijn ook regelmatig te vinden in het bos, de duinen en op het strand.

Twee jaar lang kun je gebruik maken van de mogelijkheden die het programma bied. Wij helpen je daarnaast individueel aan je persoonlijke doelen te werken. Zie het als een rode draad die je helpt om jouw doelen te bereiken.

 

Om alvast een grotere indruk te krijgen van alle mogelijkheden geven we graag het recept van ons Leefstijlprogramma prijs. Zoals een goede kok beaamd ‘een recept volg je met passie, maar je geeft het zelf een twist’.

 

De workshops zijn iedere keer weer vernieuwend en worden aangepast naar het seizoen. Hier zie je foto’s van allerlei workshops van de afgelopen tijd.

 

Onze basis ingrediënten: gezonde voeding, gezellig bewegen, beter slapen, minder stress en uiteraard een vleugje ontspanning. Tip van onze kok: lekker veel variëren!

Ik doe mee!